Brugser vil arbejde sammen

Brugser vil arbejde sammen

Brugser vil arbejde sammen

Kommentarer lukket til Brugser vil arbejde sammen

Brugsforeningerne i Ringe og Knarreborg gør klar til sammenlægning

Pressemeddelelse:

Med ambitionerne om at blive endnu stærkere lokalt – og stå rustet til fremtiden – er bestyrelserne for Ringe og Omegns Brugsforening og Knarreborg Brugsforening i Tommerup enige om sammenlægning.

 

De seneste måneder er der blevet arbejdet intenst på at skabe et nyt stærkt Brugsen-samarbejde på Fyn. 

Ringe og Omegns Brugsforening, der udover SuperBrugsen i Ringe består af fem andre butikker, gør nu klar til en sammenlægning med Knarreborg Brugsforening, der har SuperBrugsen i Knarreborg i Tommerup på Vestfyn.

– Det er to sunde forretninger, som bliver til en enhed. Det sikrer robusthed i en dagligvarehandel, hvor konkurrencen er virkelig hård, siger Jens Skov Rasmussen, formand Knarreborg Brugsforening.

Snart 12.000 medlemmer

To enige bestyrelser vil derfor indstille til, at medlemmerne i de to foreninger på generalforsamlinger den 22. april i Knarreborg og 24. april i Ringe godkender sammenlægningen.

– For vores lokale handlende kommer det til at få positiv effekt. Vi får mulighed for synergier på tværs af en stærk forening med gode indkøbsaftaler igennem Coop og også gerne lokale leverandører.Dermed sikrer vi fortsat konkurrencedygtige priser på varerne på hylderne, siger Christian Busch, formand for Ringe og Omegns Brugsforening.

Bliver sammenlægningen en realitet vil den nye forening have samlet omkring 12.000 medlemmer, hvoraf de 2.000 kommer fra Knarreborg Brugsforening.

Brugsforening Fyn som nyt navn

Bestyrelsen har allerede udset sig et nyt navn for foreningerne, nemlig Brugsforening Fyn, der får syv butikker under sig.

– Med navnet ønsker vi at signalere, at vi er en stærk fynsk enhed, siger Jens Skov Rasmussen og understreger, at det lokale tilhørsforhold kun bliver stærkere med sammenlægningen. 

– Noget af det, som vi kommer til at dyrke i endnu højere grad, er samarbejdet med lokale fynske producenter. Med flere butikker kan vi aftage større mængder til gavn for vores lokale producenter, siger Jens Skov Rasmussen.

Opkvalificering på service

Tilsvarende ser de to brugsforeninger en styrket service og et øget udbud af kvalitetsvarer på hylderne. 

– På tværs af vores butikker kan vi udveksle viden om alt lige fra vin til delikatesse, slagter, blomster og non-food. Kunderne vil på den måde opleve et endnu højere serviceniveau og flere kvalitetsvarer i butikkerne, siger Christian Busch.

Om de to brugsforeninger

Ringe og Omegns Brugsforening består af SuperBrugsen i Ringe og Gislev, Brugsen i Ryslinge, Fraugde og Allested-Vejle samt en plukbutik i Søbysøgaard Statsfængsel. Knarreborg Brugsforening har SuperBrugsen i Knarreborg. Hertil flere OK tankanlæg, vaskehaller, samt flere privat- og erhvervslejemål.

About the author:

Back to Top