Ny butik på grund af succes

Ny butik på grund af succes

Ny Butik Pedersborg på grund af succes

Først kom der antikviteter i den tidligere frisørsalon på Tallerupvej. Tingene i Butik Pedersborg fyldte godt op og man måtte kante sig rundt i den lille butik på 69 kvadratmeter.

Så blev nabolokalet, den tidligere kiosk og hvidevarebutik, ledig og nu er det i hjørnebutikken at antikviteter og pyntegenstande fylder de 110 kvadratmeter næsten op.

Butikken har nu fået mere synlighed ved at ligge på hjørnet af Tallerupvej og Teglværksvej. Det kan butiksejer Gitte Brejner godt mærke – flere har fået øjnene op for butikken når de kører forbi. Når butikken er åben, står der også en del af varerne på fortorvet og det får også folk til at kigge ind.

Smukt og fremmed

De mange spændende brugsting bliver hentet på markeder i ind og udland.
Der er skabe, reoler hylder, legetøj, glas, stole og bænke.
Eller skulle det være et bornholmerur eller en stor lysekrone, så er det også hos Butik Pedersborg man kan finde det.

I Tommerupperne er der også flere genbrugsbutikker – men hjørnebutikken på Tallerupvej 11b sælger ikke ting der er blevet afleveret til velgørenhed. Det er en anden slags butik. Her er det vintage og indretning der er i højsædet.

Kunderne kommer ofte langvejs fra. De får øje på de fine ting på Instagram eller Facebooksiden og på den måde er Pedersborg nærmest -landsdækkende. Men også mange lokale kommer og finder sjove ting til hjemmet eller noget de kan bruge på arbejdet.

Åbningstiderne er onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Gitte Brejners engagementer andre steder kan betyde at der vil være lukket enkelte lørdage om sommeren.


Nyt tilbud

Den tidligere butik bliver snart fyldt op igen. Her kommer der snart to behandlere der blandt andet vil tilbyde akupunktur, zoneterapi og hypnoseterapi.
Det er Tommi Jon Asmussen der har Hypnoseterapi Fyn og Vibeke Feldt der har Vibeke Feldt Klinik.

Hvis du kan lide artiklen er du naturligvis velkommen til at dele den.

Af: Jakob Schjødt, Tommeruppernes Lokalråd, april 2018

 

Butikker

Back to Top