Tiltrækning af tilflyttere

Bosætning og Tiltrækning af tilflyttere

img_1488.jpgFlere børnefamilier i lokalsamfundet

Tommerup satser på at tiltrække børnefamilier – især fra større byer. Eksempelvis  fra Odense, som er i gang med en rivende udvikling og satser stærkt på ungdomsboliger og uddannelsespladser. Denne udvikling giver en oplagt nichemulighed for at markedsføre Tommerup til børnefamilier.

Byambassadører 

Vi har et korps af byambassadører, der tager godt imod tilflyttere.
Læs mere her.

Branding
For at gøre Tommerupperne mere synlige har vi etableret flere medier. Det er både hjemmeside og sociale medier som Facebook, Instagram, YouTube mm. Læs mere her. På hjemmesiden kan man finde en bykalender, der fortæller om kommende begivenheder.
Folder
Vi har udgivet en folder der skal virke som appetitvækker, for folk der overvejer at flytte til området – eller folk som burde overveje det. Den er uddelt til ejendomsmæglere og lokale butikker. Kontakt os endelig hvis du gerne vil have den tilsendt.

Se folderen her, og send til en ven.
tommerupperne_folder_2016


Flere byggegrunde

Vi skal fortsat kunne tilbyde attraktive byggegrunde og landparceller  for at styrke byens udvikling. Udstykning af landparceller er med til at øge muligheden for interesserede nye bosættere.
Læs mere på Assens Kommune

Flere mangfoldige boformer

Vi  oplever et stærkt behov for flere lejligheder og mindre huse til unge, børnefamilier og ældre, der ønsker at flytte til eller blive boende i byen.

Vil du være med?
Se hvem fra lokalrådet der er med i arbejdsgruppen under KONTAKT.
Vi vil meget gerne arbejde sammen med dig!

Vi bruger også denne Facebookgruppe til at udveksle ideer: https://www.facebook.com/groups/1051094408334644/ Her er du velkommen til at ansøge om medlemsskab.

Back to Top