Flytning af overbygning er et benspænd for Tommerupperne

Nedenstående er i forlængelse af en tidligere udtalelse fra Tommerup Lokalråd ultimo 2016:

I lokalrådet mener vi, at dette uventede skolestrukturbenspænd i starten af Tommeruppernes interne samarbejde, og ikke mindst samarbejde omkring Udvikling Tommerup, giver ekstra udfordringer.
Vi vil derfor gerne appellere til byrådet om at overveje nedenstående forhold, som vi er blevet endnu mere opmærksomme på, er vigtige for Tommeruppernes videre udvikling:

  • At betragte Tommerupperne som ét område, der består af to ligeværdige bydele – en nordlig og en sydlig – hvor det ”HELE GODE LIV” leves.
  • At understøtte udvikling, der sker nedefra. Især Tommeruppernes område har i forvejen rigtig mange stærke resurser (læs: institutioner, foreninger, personer, partnerskaber og borgere), der konstant får ting til at ske nedefra – og som understøtter det ”HELE GODE LIV”.
  • At det er vigtigt med gennemsigtighed og, at der sættes samme rammer for sammenlignelige tiltag rundt i landkommunen Assens. Dette er med til at ”pleje” det frivillige arbejde, som er guld værd, og hvor lønnen for borgere, grupper og organisationer er glæde og tilfredsstillelse ved at kunne bidrage med en samfundstjeneste.

Alt i alt vil Tommeruppernes Lokalråd opfordre byrådet i Assens til at tage disse tre forhold med i overvejelserne i den forestående beslutning vedr. skolestruktur
– forhold som giver ekstra pondus til det frivillige arbejde generelt og til Tommeruppernes fortsatte samarbejde og udvikling.

 

Med venlig hilsen

Tommeruppernes Lokalråd

Tommerupperne.dk

Back to Top