Du må cykle på fortovet

Du må cykle på fortovet

Kommentarer lukket til Du må cykle på fortovet

Nu må du helt lovligt cykle på fortovet under jernbanetunelen i Tommerup Stationsby.

Nova og Felix er mere sikre på fortovet

For de 250-300 familier der bor nord for banen i Tommerup Stationsby, bliver det nu lidt mere sikkert, at sende deres børn i skole.

Tommeruppernes Lokalråd har snakket med Assens Kommunes trafikafdeling. De har nu fået lov af Fyns Politi til, at der må cykles på fortovet under jernbanetunelen på Tallerupvej.

Skilte på vej

Nu skal der sættes skilte op, så flere kan se, at det er en lovlig løsning. Mette Sørensen, der er projektleder i Assens Kommune, forventer det vil ske i april.

I dag er vejen meget smal gennem tunelen, og de bløde trafikanter er meget tæt på bilerne, der ikke altid er så gode til, at holde tilbage mens cyklerne kæmper sig under den fynske jernbane.

Her er det tilladt at cykle på fortorvet.

Nyt hensyn

Det betyder naturligvis også, at der nu kan opstå episoder, hvor fodgængere og cyklister skal være ekstra gode til at passe på hinanden.

Cyklisterne kan køre op på fortorvet i forbindelse med de fartdæmpende bump, der er lavet på begge sider af tunelen. Her er det dog ønskeligt, at Assens Kommune også kan gøre disse opkørsler bedre og mere tydelige.

Nova og Felix på vej mod Tallerup Skole
Tunnel i Tommerup Stationsby

Hvis nogen oplever farlige eller uheldige situationer, vil Assens Kommune Trafik og Byg, gerne høre fra borgerne.

About the author:

Back to Top